WAT IS TRICORP

Tricorp is een Nederlands merk die werkkledij serieus neemt. Dankzij de samenwerking met professionals die dagdagelijks verschillende beroepen uitoefenen heeft Tricorp een zeer ruim aanbod aan werkkledij op de textielmarkt gebracht. Tricorp heeft artikelen die aan de strengste normeringen voldoen. De robuuste, slijtvaste, tot in detail uitgewerkte kleding is bij ons te koop met of zonder afwerking. Wij selecteren steeds zorgvuldig de merken van professionele bedrijfskledij waarmee we samenwerken. 

Ongeacht of je nu schilder, installateur, elektricien, loodgieter of tuinman bent, binnen het gamma van Tricorp vind je zeker en vast de geschikte outfit.

 

TRICORP BEDRUKKEN

De uitstraling van jouw onderneming begint bij je voorkomen. Wij helpen je daar graag een handje bij. Zo kan je Tricorp werkkledij bedrukken om zo je bedrijf of onderneming extra herkenbaar te maken. Denk zo maar aan de bedrukking van een logo, bedrijfsnaam, telefoonnummer, website of zelfs een QR code. Wij opteren steeds voor de zeefdruk techniek op artikelen zoals shirts, poloshirts en sweaters. Dit geeft het scherpste en mooiste resultaat.

 

TRICORP BORDUREN

Tricorp werkkledij borduren met jouw logo of bedrijfsgegevens vormen voor ons geen probleem. Wij raden steeds aan wanneer u werkkledij kiest die 60° wasbaar is om hierop te gaan borduren in plaats van de bedrukken. Een borduursel zal na vele wasbeurten er beter blijven uitzien dan een bedrukking. 

 


Tricorp Workwear

 

TRICORP WORKWEAR

 

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En met onze verschillende labels bieden wij iedere professional perfect passende werkkleding. Niet alleen als het gaat om het leveren van de juiste maat, maar ook als het gaat om werkkleding die past bij de werkzaamheden en de eisen die deze aan de kleding stellen. Tricorp Workwear is ontstaan vanuit de vraag naar betrouwbare, sterke en comfortabele werkkleding. Tricorp Workwear is uitgegroeid tot een brede collectie werkkleding, die de vraag van steeds meer professionals beantwoordt. Niet voor niets zien wij steeds meer professionals uit de bouw, industrie, transport en logistiek met trots Tricorp Workwear dragen.


Tricorp Safety

 

TRICORP SAFETY

 

Tricorp Safety is sinds 2017 een nieuw label bij Tricorp. Dit label moet meer duidelijkheid bieden en een onderscheid aanbrengen in de specifieke soorten werkkleding die Tricorp in haar collectie voert. Tricorp heeft werkkleding voor iedere professional. En met onze verschillende labels bieden wij hen perfect passende werkkleding. Niet alleen als het gaat om het leveren van de juiste pasvorm, maar ook als het gaat om werkkleding die geschikt is voor de werkzaamheden en de eisen die de professional aan zijn werkkleding stelt. Kleding derhalve die veilig en comfortabel is, met een eigentijdse uitstraling!


Tricorp Casual

 

TRICORP CASUAL

 

Tricorp Casual vormt de basis voor Tricorp werkkleding. Tricorp is ontstaan vanuit de behoefte om professionals te kunnen voorzien van betere werkkleding. Het oorspronkelijke assortiment bestond uit t-shirts, polo’s en sweaters. Wij zijn nog steeds trouw aan onze visie en onze eerste producten. En daarom vindt u in de Tricorp Casual collectie een uitgebreid assortiment aan basic werkkleding.


 Tricorp Corporate

TRICORP CORPORATE

 

Wij eisen meer dan alleen representativiteit. Tricorp Corporate is gemaakt om het beste uit iedere werkdag te halen. Zonder comfort en bewegingsvrijheid worden professionals (letterlijk!) afgeremd. Wij hebben voor Tricorp Corporate dan ook gekozen voor een combinatie van 70% wol en 30% stretch polyester. Hierdoor wordt een representatieve uitstraling gecombineerd met optimaal draagcomfort. En omdat perfect passende werkkleding een essentieel onderdeel is van een representatieve uitstraling bieden wij niet alleen een uitgebreide range aan verschillende maten, maar ook de dealerservice. De bedrijfskleding wordt dan op maat gemaakt, zodat iedere medewerker met perfect passende werkkleding het beste uit iedere werkdag kan halen.


 Tricorp Premium

TRICORP PREMIUM

 

Teams bestaan uit individuen met een gedeeld doel. Hetzelfde verschillend. Het kan ook anders. En dat is de reden dat wij Tricorp Premium introduceren: een exclusieve collectie werkkleding met ruimte voor het individu. Niet iedereen stopt bij het selecteren van de individuele pasvorm en maat. Wie nét iets verder wil gaan en de eigen identiteit van de verschillende professionals duidelijk wil onderstrepen is er daarom Tricorp Premium.