Borduren: banner

Techniek

Borduren is veelal de duurzaamste manier om textiel en kledij te gaan personaliseren. Met naald en draad worden steken aangebracht, dit gaande per ontwerp van 1000 tot wel 10-duizenden steken. Wij maken gebruik van 6-koppige Barudan borduurmachines die ontwerpen tot wel 15 kleuren tot in perfectie borduren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jouw ontwerp zetten wij in onze grafische afdeling om in een bestand dat onze computergestuurde borduurmachines kunnen lezen. Onze moderne machines weten dan perfect waar zij steken dienen aan te brengen en in welke kleur van garen. Uw textiel wordt ingespannen in een ring, zo vormen we een egaal vlak waarop onze machines uw personalisatie zullen aanbrengen. De maximale grootte die kan geborduurd worden is 250 mm x 250 mm. Nadat alle steken zijn aangebracht, is uw textiel klaar.

 

Leuk om te weten

Bij Uw Textiel Bedrukken maken we gebruik van hoogtechnologische borduurmachines om u het beste resultaat te garanderen. We maken gebruik van meest kwalitatieve garen op de borduurmarkt, de Madeira Polyneon 40.

Borduren: Barudan  Borduren: Madeira

 

 

 

Ruim assortiment aan te borduren artikelen: