Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is bij UwTextielBedrukken.be zeer makkelijk en direct een prijs. Snel online een vrijblijvende prijs ontvangen in je mailbox. Je kiest een artikel uit ons in onze webwinkel en geeft vervolgens aan hoe u het artikel wil ontvangen. Blanco textiel, bedrukken of borduren, naargelang je keuze vul je het formulier verder in. Daarna voeg je dit toe aan je offertevraag en ontvang je meteen een prijs via mail in PDF-formaat. 

1. Op de productpagina geeft u de gewenste aantallen in per kleur.

Bestelproces: stap 1

2. Vervolgens geef je de gewenste afwerking af, hier kan je kiezen tussen blanco, bedrukken of borduren. 

Bestelproces: stap 2

3. Overzicht van reeds toegevoegde producten in jouw offertevraag., mocht je dit willen kan je hier nog producten aan toevoegen. Anders kan je gemakkelijk de prijsofferte aanvragen door de gegevens in te vullen. Je offerte? Die ontvang je in PDF formaat op het door jouw opgegeven mailadres.

Bestelproces: stap 3

Order

Je offerte omzetten in een order doe je door op de link in je mail te klikken of via de knop in de PDF. Je artikelen en eventuele personalisaties worden dan meteen in het winkelmandje geplaatst, vervolgens kan je veilig online betalen. We komen nog graag even te weten aan wie we de bestelling mogen factureren en waar we deze mogen leveren, bijkomend vragen we een telefoonnummer om jou te contacteren. 

Betalen

Pas nadat uw betaling voldaan is nemen wij uw bestelling in behandeling. Van zodra uw bestelling in behandeling is nemen wij telefonisch contact op met jou om te bestelling te verifiëren en het ontwerp te bespreken. 

Meer informatie over veilig betalen

Digitale proef

Nadat wij u telefonisch gecontacteerd hebben om uw bestelling te verifiëren en het door u aangeleverde ontwerp te bespreken, ontvangt u spoedig daarna van ons een digitale proefdruk ter goedkeuring via mail. 

Meer informatie over uw digitale proefdruk

Eigen productie

Na goedkeuring van je digitale proefdruk gaan wij over tot productie. Reeds meer dan 25 jaar ervaring en alles in eigen productie, dat is waar wij in uitblinken. Bedrukken en borduren gebeurt bij ons in onze eigen site. Het neemt doorgaans 5 tot 10 werkdagen in beslag alvorens jouw bestelling klaar is voor verzending. Betreft jouw aanvraag een spoedorder? Dan zorgen wij dat er geleverd wordt op de door jouw opgestelde deadline!

Meer informatie over bedrukken en borduren

Snelle levering

Een snelle levering garanderen wij in samenwerking met onze verzendpartner DPD. Wanneer uw bestelling ons magazijn verlaat, krijgt u een verzendbevestiging per mail. Deze verzendbevestiging bevat een track & trace link waarmee u uw bestelling op de website van de bezorgdienst kan volgen. Uw bestelling wordt in de meeste gevallen de volgende werkdag al geleverd.

Meer informatie over verzending & levering