Algemeen

Een sweater of trui bedrukken met je eigen ontwerp of tekst? Dat is mogelijk bij UwTextielBedrukken. Sweaters met ronde hals of kap zijn lekker warm en kan je gebruiken bij koudere dagen. 

Wij bieden een ruime keuze aan truien en hoodies aan. Zo heeft u de keuze uit verschillende kwaliteiten, tal van kleuren en maten, gaande van klein tot groot. Zo zijn er maten voor kinderen van 3/4 jaar tot 12/14 jaar en voor volwassenen van XXS tot en met wel 7XL.

Truien zijn meestal vervaardigd uit een mix van katoen en polyester, vaak hebben ze een gewicht van 280 tot 320 gram. Deze artikelen zijn zowel geschikt voor bedrukken in zeefdruk, transferdruk en digitale druk, maar ook om te borduren. 

In het assortiment sweaters kan je diverse merken zoals B&C, Fruit of the Loom, Gildan, Native Spirit, Printer, Tricorp en tal van andere merken terugvinden.

Bekijk onze categorieën truien, sweaters, hoodies om te bedrukken of borduren:

Truien, sweaters of hoodies bedrukken

Goedkoop truien bedrukken voor uw bedrijf, onderneming of vereniging? Kies een trui uit ons assortiment en kies voor bedrukken. Het bedrukken van een trui kan in verschillende technieken zoals zeefdruk, digitale transferdruk of digitale druk.

Net als een T-shirt kun je een trui of sweater volledig naar eigen wens personaliseren en een bedrukking plaatsen op de voorzijde, achterzijde en mouw(en). Onder personalisatie verstaan we het bedrukken van een naam, afbeelding, logo of foto.

Het bedrukken van de truien of hoodies is met gelijk welke techniek dan ook, zeer duurzaam en slijtvast. Voor kleinere oplages onder 25 stuks, ben je het voordeligst uit in digitale druk. Gaat het over grote hoeveelheden? Dan opteer je best voor zeefdruk.

Truien laten borduren?

Truien borduren is een alternatief op het bedrukken van sweaters of hoodies. Het borduren of innaaien met naald en draad wordt vaak aanzien als een luxueuzere afwerking dan bedrukken. Het is dan ook een duurdere techniek daar voor elk ontwerp een nieuwe borduurkaart dient ontworpen te worden.

Borduren kan zowel voor kleine als voor grote oplages. Onze machines kunnen tot wel 15 kleuren borduren en worden door de computer aangestuurd. Wij ontwerpen een borduurprogramma aan de hand van het aangeleverde artwork en de machine doet de rest.