Veilig online betalen 

Je kan in onze webwinkel zeer eenvoudig betalen met jouw bankkaart of kredietkaart. Wij voorzien voor jou een veilige omgeving in samenwerking met het betaalplatform Mollie. Zij voeren onze betalingen uit. Hierbij krijgen wij jouw gegevens niet in handen, Mollie geeft rechtstreeks aan ons door of je betaling al dan niet gelukt is.

Betaalmogelijkheden

Betaling: Bancontact Betaling: Maestro Betaling: Mastercard Betaling: Visa

Overschrijving

Ben je toch geen voorstander van het online betalen en wens je de betaling via een klassieke overschrijving uit te voeren? Geen probleem, neem hiervoor even contact op met onze klantenservice zodat zij je kunnen voorzien van een correcte mededeling die jij aan je betaling kan koppelen.

Bankgegevens

Bank:    Argenta
IBAN:    BE35 9731 4114 5037
BIC:       ARSPBE22

Let op: je bestelling is pas bevestigd wanneer wij jouw betaling hebben kunnen verwerken, dit kan 1-3 werkdagen in beslag nemen. Wij raden bij spoedorders steeds aan te kiezen voor snel en gemakkelijk online te betalen.

Terugbetaling

Terugbetalingen en/of betalingsverschillen worden gedaan op het door de klant opgegeven rekeningnummer. Terugbetaling worden uiterlijk 4 weken na melding doorgevoerd.