Algemeen

T-shirts laten bedrukken door een professioneel bedrijf of textieldrukkerij? Dan ben je bij UwTextielBedrukken aan het juiste adres.

Reeds 25 jaar staan we dagdagelijks klaar met gemotiveerd personeel en een modern machinepark om snelle levertijden te garanderen. Op minder dan 5 werkdagen bedrukken wij uw t-shirts, ongeacht welke oplage. Met een maximale dag capaciteit van 7.500 stuks per machine.

Interesse in shirts bedrukken? Simuleer dan online jouw offerte, je ontvangt deze daarna onmiddellijk in je mailbox of gebruikersaccount. Je kan zelf je bestelling plaatsen, ontwerpen aanleveren en de betaling uitvoeren zonder je ons hiervoor nodig hebt. Heb je toch vragen of twijfels? Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar voor jouw vragen te beantwoorden.

Waarom T-shirts laten bedrukken?

De voornaamste reden om T-shirts te laten bedrukken is opvallen en naamsbekendheid creëren en uitbouwen. Bedrukte kledij heeft niets dan voordelen, het straalt professionaliteit uit en je maakt reclame zonder dat je er moeite voor moet doen.

Een T-shirt wordt vaak bedrukt met een logo, ontwerp of afbeelding op de linker- of rechterborst. Je kan uiteraard ook kiezen voor meerdere bedrukkingen en posities, zoals op de voorzijde, achterzijde en zowel de linker- als rechtermouw. Je kan alle mogelijkheden samen met ons overlopen. Zo komen we samen tot een mooi bedrukt T-shirt.

Hoe worden T-shirts bedrukt?

Doorgaans bedrukken we T-shirts op twee verschillende manier: door middel van zeefdruk of (digitale) transferdruk.

Zeefdruk is de meest voorkomende techniek om kleding te bedrukken. Door middel van een zeefraam wordt de inkt of verf direct op het textiel aangebracht. Vervolgens gaat de textiel door een tunneloven om de inkt te drogen. Wil je het gehele proces kennen? Lees dan hier verder.

Transferdruk of digitale transferdruk gebruiken we op kleding die niet rechtstreeks bedrukt kan worden. Hierbij printen we het logo, ontwerp of afbeelding eerst op een transparante folie. Daarna wordt de transfer aangebracht op de textiel onder hoge temperatuur en druk.