Logo: UwTextielBedrukken

Wie zijn we

UwTextielBedrukken is een groothandel in textiel gevestigd te Mechelen, provincie Antwerpen, België.

Bovenop onze specialisatie in het verkopen van textiel beschikken wij tevens over onze eigen productiesite waar wij textiel bedrukken en borduren. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij een gevestigde speler op de markt van textielbedrukking en broderie.

Onze klantenbestand bestaat zowel uit zakelijke klanten, verenigingen, sportclubs als particulieren. Kortom, iedereen kan bij ons terecht voor textiel en afwerkingen op textiel.

Ben je nieuwsgierig? Neem dan gerust een kijkje in onze referenties.

Eigen productie

Bedrukken en borduren is voor ons routine geworden waarin we met onze eigen productie graag in uitblinken. Wij verzekeren u steeds een scherpe prijs. Tijdens het hoogseizoen bedrukken wij met een capaciteit tot wel 10.000 bedrukkingen per dag. U koopt rechtstreeks uw textiel aan de bron en meteen gepersonaliseerd, zonder tussenpersonen. Super toch?

Onze sterktes

Technieken

Wij passen volgende technieken toe in onze eigen productiesite:

Dankzij een permanente innovatie en investering in machines, opleiding van personeel en kennis zijn wij in de mogelijkheid bovenstaande technieken tot in detail uit te voeren.

Leuk om te weten

Uw Textiel Bedrukken maakt gebruik van groene energie, onze zonnepanelen wekten reeds meer dan 100.000 kWh op. Om jouw een idee te geven, dit komt overeen met wel 18 miljoen keer je smartphone op te laden. We verwerken en sorteren ons afval, alsook proberen we de verf en inkten zo ecologisch mogelijk te houden.

Contacteer ons

Heeft dit je nog niet helemaal wijs gemaakt in wat je wou te weten komen? Geen probleem, onze klantenservice staat voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen.