Gildan bedrukken of borduren:

Gildan kleding bedrukken wij graag voor u. Gildan is van oorsprong een Amerikaans kledingmerk dat zich wegens zijn internationale bekendheid en waardering ook in Europa gevestigd heeft. Gildan en haar artikelen behoort zonder twijfel mee tot de gekendste merken op vlak van promotionele kledij. Verder heeft het een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding en kan je goedkoop een mooi artikel bekomen. 

Gildan heeft alle basiskledingstukken in het aanbod zijnde: t-shirts, poloshirts, sweaters, hoodies, ...

Kleding van Gildan wordt voornamelijk gemaakt om bedrukt te worden zodat het vervolgens kan gebruikt worden als promotiekleding, werkkleding of als vrijetijdskleding. Het robuust, maar glad geweven oppervlak van bepaalde kledingstukken, zoals de "Heavy Cotton T", zorgt ervoor dat deze met alle druktechnieken goed te bedrukken zijn. Gildan bedrukken of borduren is voor een professioneel bedrijf, een fluitje van een cent.

Wij bedrukken kleding van Gildan door middel van zeefdruk, transferdruk, digitale transferdruk of DTG-printing. Een geselecteerd aanbod van Gildan is alsook geschikt om te borduren.

Online aanbod Gildan: