Tricorp

Tricorp werkkleding kopen doe je bij een officiële Tricorp verdeler zoals UwTextielBedrukken.

Als brandstore van het Nederlandse merk Tricorp verdelen we het volledig en actueel assortiment van Tricorp in België en Nederland. We garanderen een scherpe prijs op het gehele gamma, zowel voor kleine als grote afname. Je krijgt altijd korting op de adviesprijs.

Tricorp werkkleding is gemaakt om dagelijks te dragen. Alle artikelen zijn te combineren met elkaar om zo de kledij op een lijn door te trekken en een professionele uitstraling te bekomen.

Zo kan je bijvoorbeeld in de bi-color lijn dezelfde kleuren terugvinden in shirts, poloshirts, sweaters en softshells. Zo kan je verschillende artikels mixen en matchen en kiezen uit de beschikbare kleuren die het best aansluiten bij jouw logo, bedrijf, organisatie of vereniging.

Tricorp bedrijfskleding bedrukken en borduren

Als dealer van Tricorp leveren wij onze klanten graag het totaalpakket. We leveren dus niet enkel de kledij, maar ook de bedrukkingen en/of borduringen. Het bedrukken van bedrijfskledij zorgt voor extra visibiliteit door aanbreng van je logo of bedrijfsinformatie. 

We voeren alle afwerkingen uit in eigen productie en gebruiken hiervoor volgende technieken:

  • zeefdruk
  • zeefdruktransfers
  • digitale transfers
  • flex
  • borduren

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij je van A tot Z begeleiden en voorzien van het beste advies. We garanderen tevens voor al onze bedrukkingen en borduurwerken een goedkoop en competitief tarief.