Kernwaarden van Cottover:

Duurzame kledij van Cottover kopen doe je bij een officiële Cottover verdeler zoals UwTextielBedrukken. Bij Cottover staat duurzaamheid centraal en geeft u de mogelijkheid een eerlijk product te kiezen.

We garanderen een scherpe prijs op het gehele gamma, zowel voor kleine als grote afname. Je krijgt altijd korting op de adviesprijs. Wanneer u kiest voor duurzame producten in de plaats van conventionele textiel, kunnen we samen de textielindustrie veranderen in een mil

Cottover kiest ervoor om eco-labels te gebruiken die zowel het product als de productieketen dekken met betrekking tot gezondheid, milieu-impact, arbeidsomstandigheden en de kwaliteit. Cottover biedt u basisstijlen van hoge kwaliteit voor mannen, vrouwen, unisex en kinderen. Met een keuze uit 14 kleuren en vele diverse producten.

Cottover collectie:

Cottover: T-shirts
T-shirts
Cottover: Polos
Poloshirts
Cottover: Sweaters
Sweaters

Cottover kleding bedrukken en borduren:

Als dealer van Cottover leveren wij onze klanten graag meer dan alleen de kledij. We voeren dus ook de bedrukkingen en of borduringen op deze duurzame kledij uit. Het bedrukken zorgt voor extra visibiliteit door aanbreng van je logo of bedrijfsinformatie.

Wanneer je kiest voor duurzame kledij, kiezen wij voor een duurzame afwerking van uw producten. Zo voeren we alle bedrukkingen en borduringen uit in eigen atelier.

In ons atelier maken we gebruik van milieuvriendelijke producten, waterinkten en bio-afbreekbare producten waar dit mogelijk is. Bovendien beschikken we over zonnepanelen waardoor onze productiesite 100% op groene stroom opereert. Kortom, wanneer u kiest voor Cottover en UwTextielBedrukken mag u rekenen op inzet voor mens en milieu.

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij je van A tot Z begeleiden bij de keuze van uw product, afwerking en/of ontwerp. Tot slot garanderen we voor al onze bedrukkingen en borduurwerken een eerlijk en competitief tarief.

Online aanbod Cottover: